Bel 053 8200 966 voor een vrijblijvende offerte
Mail ons nu op: info@vlietstrakozijn.nl!

Over ons

Vlietstra kozijn techniek bestaat uit een jong dynamisch team met de nodige ervaring in de kunststof techniek. Mede door de jaren lange ervaring van onze medewerkers zijn wij in staat om net dat beetje extra te leveren. Wij als Vlietstra kozijn techniek hechten veel waarde aan de mening van de klant.

Wij kiezen voor kozijnen van Schüco!

Wij van Vlietstra Kozijn Techniek kiezen bewust voor de kozijnen van de Schüco Groep. De Schüco Groep ontwikkelt en verkoopt systeemoplossingen voor ramen, deuren, vliesgevels, schuifsystemen, veiligheidstechnologie en zonwering.

Met wereldwijd meer dan 4.900 medewerkers streeft Schüco naar leiderschap in de branche, met de hoogste mate van technologie en service. De onderneming werkt er voortdurend aan nieuwe producten en services te ontwikkelen en te testen voor de gevels van uiteenlopende typen gebouwen, rekening houdend met lokale behoeften en eisen. 12.000 gevelfabrikanten, architecten, aannemers en investeerders werken met Schüco samen. Het bedrijf is actief in meer dan 80 landen en realiseerde in 2017 een omzet van 1,575 miljard euro.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen en dat is uiteraard niet voor niets: kunststof is een relatief betaalbare materiaalsoort waaraan een aantal aantrekkelijke voordelen vastzitten. Op die voordelen, maar ook op de nadelen, gaan we hieronder in. Zijn kunststof kozijnen aan u besteed of passen aluminium of houten kozijnen toch beter bij uw smaak en woning? .

Waarom zijn kunststof kozijnen terug te vinden in steeds meer woningen? We hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet:

- Betaalbaarheid

- Hoge isolatiewaarde

- Keuze uit de meest uiteenlopende kleuren

- Keuze uit verschillende patronen, zodat u bijvoorbeeld kunststof kozijnen met het uiterlijk van hout kunt laten plaatsen

- Kunststof kozijnen gaan over het algemeen tientallen jaren mee

- Nauwelijks onderhoud

Het grootste bezwaar tegen kunststof kozijnen is het uiterlijk. Als u een liefhebber bent van klassieke, natuurlijke kozijnen, is het goed mogelijk dat uw voorkeur uitgaat naar houten kozijnen. Houd er echter rekening mee dat kunststof kozijnen qua uiterlijk steeds dichter in de buurt komen van authentieke houten kozijnen! Het grootste verschil tussen kunststof en aluminium kozijnen zit ‘m in het uiterlijk: aluminium is gladder en oogt strakker.

Wij werken op basis van een vrijblijvend advies gesprek om uw woning duidelijk in kaart te brengen en aan tafel een vrijblijvende offerte op schrift te zetten.

voor meer info: vraagt u een vrijblijvende offerte aan.


Img 6952
Kunststof

Kozijnen, zoals het hoort.

Uiterst doorontwikkelde techniek

Img 6961
Kunststof

Kozijnen, zoals het hoort.

Kozijnen voorzien van HR++ Glas

Img 6963
Kunststof

Kozijnen, zoals het hoort.

Top kwaliteit en afwerking

Img 6964
Kunststof

Kozijnen, zoals het hoort.

Voor extra stevigheid voorzien van een staalconstructie.

Img 6965
Kunststof

Kozijnen, zoals het hoort.

De nieuwste techniek ook leverbaar!

Img 6966
Kunststof

Kozijnen, zoals het hoort.

Maatwerk ook mogelijk!